Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

PNRR: Noi contracte semnate prin Valul Renovării și Fondul Local

Ministrul Cseke Attila a semnat vineri, 23 decembrie 2022, 32 de noi contracte finanțate prin componenta C5 – Valul Renovării din Planul Național de Redresare și Reziliență.

Contractele, încheiate între Ministerul Dezvoltării și autoritățile publice locale din 13 unități administrativ-teritoriale și 5 autorități centrale, au o valoare totală de 223.280.778,15 lei și vizează reabilitarea și creșterea eficienței energetice a unor clădiri rezidențiale multifamiliale și a unor clădiri publice.

Descarcă lista

Tot vineri au fost semnate alte 180 de noi contracte de finanțare, depuse în cadrul primului apel de proiecte pentru componenta C10 – Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență.

Contractele au fost încheiate între autoritățile publice locale din 171 de unități administrativ-teritoriale și Ministerul Dezvoltării, au o valoare totală de 493.742.668,76 lei și vizează asigurarea infrastructurii pentru transportul verde prin construirea de piste pentru biciclete (și alte vehicule electrice ușoare) la nivel local/metropolitan și achiziționarea de puncte de încărcare pentru vehicule electrice.

Descarcă lista

Sursa: MDLPA

Vizualizări: 226