Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Apeluri lansate pentru digitalizarea IMM-urilor și pentru sprijinirea microîntreprinderilor din regiunea Sud-Vest Oltenia!

Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud-Vest Oltenia, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Regional (PR) Sud-Vest Oltenia 2021-2027, a lansat vineri, următoarele apeluri:

1. Digitalizare în folosul IMM-urilor

Solicitanți eligibili:

  • microîntreprinderile, întreprinderile mici și mijlocii din mediul urban sau rural.

Bugetul alocat este de 21.126.000 de euro.

Activități finanțabile: achiziționarea, instalarea, configurarea și punerea în funcțiune de echipamente hardware TIC, tehnologii și instrumente digitale, aplicații software, resurse de stocare și procesare, securitate cibernetică și dezvoltarea de competențe profesionale în domeniu.

Perioada de depunere a cererilor de finanțare este 25.06.2024 ora 12:00 – 24.08.2024, ora 12:00.

Descarcă documentele

2. Îmbunătățirea competitivității și a inovării în microîntreprinderi

Solicitanți eligibili:

  • microîntreprinderile din mediul urban

Bugetul alocat este de 49.631.766 de euro.

Activități finanțabile: achiziționarea de echipamente, realizare construcții, extindere, modernizare a spațiilor de producție sau prestare de servicii.

Perioada de depunere a cererilor de finanțare este 25.06.2024, ora 12:00 – 25.07.2024, ora 12:00.

Descarcă documentele

www.fonduri-structurale.ro are experiență în scrierea și implementarea proiectelor finanțate din fonduri europene și de la stat, dobândită de-a lungul timpului în cadrul a numeroase proiecte de succes, coordonate atât din poziția de beneficiar, cât și din cea de consultant. Pentru mai multe detalii despre cum vă putem sprijini în depunerea unei cereri de finanțare în cadrul prezentului apel vă rugăm să ne scrieți la structuralcg@fonduri-structurale.ro

Ana-Maria Apetrei,

www.fonduri-structurale.ro

Sursa: ADR Sud-Vest Oltenia

Vizualizări: 684