Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

6 centre de afaceri construite in regiunea Centru prin POR

Un nou contract de finantare nerambursabila semnat joi, 3 mai 2012, va sustine infiintarea unei noi structuri de afaceri in municipiul Tirgu Mures si crearea a 43 de noi locuri de munca. Proiectul „Centru pentru sprijinirea si dezvoltarea afacerilor Bornemisza” depus de catre SC Veritas Development SRL, are o valoare totala de 18,10 milioane lei.

„Acesta este cel de-al treilea centru de afaceri ce va fi construit la nivelul municipiului Tirgu Mures, din fondurile POR. Pana in prezent a fost finalizat un centru de afaceri in municipiul Sibiu, iar alte doua structuri de afaceri se vor mai da in folosinta in anii urmatori in municipiul Tirgu Secuiesc si orasul Ghimbav. Cele 6 proiecte contractate au o valoare totala de aproape 117 milioane lei, din care circa 91 milioane lei reprezinta fondurile nerambursabile alocate din bugetul Regio al Regiunii Centru, pentru realizarea centrelor.

Prin aceste proiecte se vor crea 700 noi locuri de munca, prin care aceste firme vor sustine atat economia locala, cat si mediul social al municipiilor unde vor functiona centrele”, a declarat Simion Cretu, director general ADR Centru.

Click aici pentru mai multe detalii, imagini si fisa proiectului

Sursa: ADR Centru

Vizualizări: 122