Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Nou director la AM POSDRU!

AM POSDRU are un nou director, in persoana domnului Cristian Ababei. Desi neanuntata pana la acest moment in mod oficial pe site-ul www.fseromania.ro, aceasta informatie se regaseste in cea mai recenta Instructiune emisa de AM POSDRU pe data de 15.06.2012 (Instructiunea nr. 60 bis) semnata de domnul Ababei in calitatea de Director General al AM POSDRU.

Din informatiile www.fonduri-structurale.ro, Cristian Ababei a ocupat functia de director al OIR POSDRU Nord Est. Pozitia de director al AM POSDRU era ocupata incepand cu luna februarie 2012 de doamna Carmen Rosu.

Reprezentantii AM-ului nu au putut fi contactati pentru a confirma in mod oficial aceasta schimbare. In masura in care numirea noului director va fi anuntata public si printr-un comunicat sau anunt pe site-ul fseromania.ro, vom reveni cu detalii.

UPDATE 19.06.2012

Ulterior publicarii informatiei pe site-ul www.fonduri-structurale.ro, AM POSDRU a anuntat oficial pe site-ul www.fseromania.ro numirea noului director al AM. Textul anuntului este redat mai jos:

"Incepand cu data de 11 iunie 2012, noul director general este domnul CRISTIAN ABABEI. Rugam beneficiarii de proiecte POSDRU sa aiba in vedere aceaste modificari in elaborarea documentelor care se inainteza conducerii AM POSDRU (acte aditionale, notificari, adrese oficiale etc.)" (Sursa: www.fseromania.ro)

Cristina Pojoga,
www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 174