Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

ADR Sud Muntenia angajeaza studenti pe perioada vacantei de vara

ADR Sud Muntenia selecteaza studenti in vederea angajarii pe perioada vacantei de vara. Acestia vor lucra pe baza de contract individual de munca pe durata determinata, in una dintre cele mai moderne institutii din regiunea Sud Muntenia.

Avantaje oferite:

  • Familiarizarea cu programele finantate de Uniunea Europeana;
  • Mediul de lucru performant;
  • Posibilitatea incheierii unor contracte individuale de munca la terminarea studiilor;
  • Salariu atractiv;

Selectia studentilor se va face pe baza C.V.-urilor ( tip C.V. Europass). Prioritate vor avea persoanele care urmeaza cursurile unei facultati economice sau tehnice.

Pentru a participa la selectie, doritorii trebuie sa depuna un CV , insotit de o adeverinta care sa ateste faptul ca au statutul de student si urmeaza cursurile unei institutii de invatamant superior – studii la zi, in ani terminali (III sau IV), cuprinzand si precizarea expresa a perioadei de vacanta. Aceste documente se depun pana la data de 6 iulie 2012, ora 12.00, la sediul central al ADR Sud Muntenia, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, Calarasi.

Interviul la care vor fi chemati candidatii selectati va avea loc in data de 10 iulie 2012, ora 10.00, la sediul central al ADR Sud Muntenia, din Calarasi, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A.

Persoana de contact:
Matu Ioana
Sef birou resurse umane
e-mail: resurseumane@adrmuntenia.ro
tel: 0242-331.769.

Vizualizări: 133