Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Campaniile de informare POSDRU debuteaza cu regiunea Sud-Vest Oltenia

AM POSDRU anunta inceperea seriei de campanii regionale ”POSDRU – Principalul instrument pentru formare, ocupare si incluziune sociala din Romania”.

Campaniile regionale debuteaza luni, 10 septembrie 2012, la Craiova, printr-un eveniment care are ca obiectiv principal asigurarea unei publicitati adecvate, complete si eficiente cu privire la implementarea POSDRU in regiunea Sud-Vest Oltenia. Aceasta se adreseaza beneficiarilor, potentialilor beneficiari, precum si altor actori interesati: administratia publica locala si centrala, asociatii din administratia publica, asociatii de dezvoltare intercomunitara, mediul academic, ONG-uri, massmedia si alte entitati.

”POSDRU – Principalul instrument pentru formare, ocupare si incluziune sociala din Romania”, regiunea Sud-Vest Oltenia se va desfasura in perioada 10-11 septembrie 2012 si sunt asteptati sa ia parte domnul Cristian Ababei, director general AMPOSDRU, precum si reprezentanti ai OIR POSDRU Sud-Vest Oltenia, OI POSDRU CNDIPT, OI POSDRU MECTS, OI POSDRU ANOFM.

Evenimentul va asigura cadrul necesar pentru prezentari si dezbateri interactive, prin prezentarea de spoturi si filme publicitare, popularizarea proiectelor de succes, dar si discutarea dificultatilor intâmpinate in procesul de implementare a proiectelor si a modalitatilor in care acestea pot fi solutionate. Principalele teme de pe agenda ”POSDRU – Principalul instrument pentru formare, ocupare si incluziune sociala din România”, regiunea Sud-Vest-Oltenia sunt stadiul actual al implementarii POSDRU, lectii invatate in procesul de implementare, precum si asigurarea identitatii vizuale.

Contact pentru informatii suplimentare:
Tel. +40 21 315 02 14
E-mail. posdru@fseromania.ro.

Sursa: www.fseromania.ro

Vizualizări: 110