Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Prima structura de afaceri finantata din POR in Regiunea Sud Muntenia finalizata

La mijlocul lunii septembrie se finalizeaza primul proiect de dezvoltare a unei structuri de afaceri la nivelul regiunii Sud Muntenia, finantat prin Regio.

SC Camion Logistic SRL, in calitate de beneficiar, a semnat contractul de finantare pentru proiectul „Centru Multifunctional de dezvoltare a afacerilor” la sfarsitul lunii aprilie 2010, fiind primul de la nivelul regiunii Sud Muntenia care a obtinut asistenta nerambursabila Regio pentru dezvoltarea unei structuri de afaceri. Proiectul a primit finantare in cadrul Axei 4 „Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local”, DMI 4.1 „Dezvoltarea durabila a structurilor de sprijinire a afacerilor de importanta regionala si locala”, valoarea totala fiind de 16.005.954,82 lei.

Prin realizarea acestei investitii s-a urmarit dezvoltarea economica locala, atragerea investitiilor si crearea de locuri de munca. Astfel, s-a creat o structura de sprijinire a afacerilor clar delimitata, pentru a asigura spatii pentru desfasurarea de activitati economice de prestare servicii pentru firmele din cadrul structurii. Aceasta a fost dotata cu birouri, sala de conferinte, hala service mijloace de transport marfa, depozit, platforme de parcare, zone de asteptare, precum si spatii tehnice. 

„SC Camion Logistic SRL din Giurgiu este primul beneficiar de fonduri europene nerambursabile Regio pentru dezvoltarea durabila a structurilor de sprijinire a afacerilor. Prin realizarea acestui proiect Regio va creste potentialul de dezvoltare a activitatilor economice din zona Giurgiu, structura de afaceri din comuna Bolintin Deal devenind astfel un punct de atractie a investitorilor”, a declarat Liviu Musat, directorul Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia.

Sursa: ADR Sud Muntenia

Vizualizări: 115