Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Reforma in energie va fi analizata in cadrul conferintei “Mediafax Talks about Energy”, editia a VIIIa

Agentia de presa Mediafax in parteneriat cu Camera de Comert Romano Germana organizeaza conferinta Mediafax Talks about Energy” editia a VIIIa, care va avea loc miercuri, 26 septembrie 2012, incepand cu ora 14:00, in Bucuresti, la Hotel Radisson BLU, in sala Atlas.

Reforma in energie va fi principala tema pe care Daniel CHITOIU – ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri o va aborda in cadrul conferintei. Vor lua cuvantul Rovana PLUMB – ministrul Mediului si Padurilor, Mariana GHEORGHE, CEO Petrom, Luca D’AGNESE – Country Manager, Enel Romania, Stefan BOTEZATU – Partener Coordonator Practica Energie, Kinstellar, Lucian ANGHEL – presedinte Bursa de Valori din Bucuresti, Remus VULPESCU – sef OPSPI si Niculae HAVRILET – presedinte ANRE.

In contextul in care se vorbeste de cativa ani de noua strategie energetica si inca nu este aprobata prin hotarare de Guvern, acest subiect este de un interes major atat pentru jucatorii pietei cat si pentru populatie.

O alta tema pe care se vor concentra discutiile consta in amanarea din ultimul an de catre Guvern a vanzarii de pachete minoritare sau privatizarea companiilor de stat; astfel, urmeaza a se discuta daca vor fi respectate noile termene, cat si privatizarea Oltchim si Transgaz.

De asemenea, se va discuta si analiza situatia actuala a fondurilor europene nerambusabile destinate energiei.

Calendarul liberalizarii pietei energetice impus de FMI dar si masurile asumate de Guvern vis a vis de acesta reprezinta o alta tema ce va fi abordata precum si impactul asupra consumatorilor casnici si industriali.

Pretul carburantilor a crescut de la inceputul anului in repetate randuri si nu pare a se opri la cotatiile actuale. Ce anume a influentat cresterea continua si unde va ajunge la finele anului 2012 intereseaza atat companiile din industrie, cat si consumatorul final: populatia.

Totodata, vor fi prezentate care sunt solicitarile chinezilor pentru a investi in Romania si care sunt proiectele cu sanse mari de realizare.

Evenimentul, organizat de agentia de presa Mediafax cu sprijinul www.fonduri-structurale.ro - Structural Consulting™ Group, are ca parteneri Enel Romania, OMV Petrom si Kinstellar.

Conferinta urmeaza sa reuneasca peste 200 de participanti implicati direct in industria ce vizeaza tema prezentata.

Inscrierile pentru participare se fac pe website-ul http://www.mediafaxtalks.ro/energy-8
Exclusiv pentru membrii fonduri-structurale.ro se ofera o reducere de 15%.

Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania. Infiintata in 1991, compania Mediafax face parte din Mediafax Group si are peste 2.000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri. Printre produsele si serviciile Mediafax se numara fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, inregistrari audio cu declararatii si interviuri in exclusivitate, servicii de monitorizare de presa si de distributie de comunicate de presa, anuare de specialitate, continut multimedia pentru telefonia mobila. Din 2007, Mediafax se adreseaza in mod direct si consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www.mediafax.ro.

Despre Mediafax Talks
Mediafax organizeaza, incepand din 2006, evenimente de business care vin in completarea informatiilor de afaceri oferite zilnic companiilor. Prin seria de conferinte Mediafax Talks (www.mediafaxtalks.ro), oamenii de afaceri au la dispozitie un forum de dezbatere despre subiecte si probleme arzatoare, precum si o modalitate de dialog cu autoritatile.

Pentru detalii va rugam contactati:

Raluca Voivozeanu
Conference Development Manager
Mediafax Talks
http://www.mediafaxtalks.ro
http://www.mediafax.ro
_______________________________________
Phone: +40 318.256.424
Fax: +40 318.256.112
Mobile: +40 744.584.661
E-mail: raluca.voivozeanu@m.ro
Adress: Aurel Vlaicu street, No. 62-66,
Sector 2, Bucharest, Romania, 020097

Vizualizări: 134