Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

www.fonduri-structurale.ro te invita sa participi la campania “TU ESTI MOS CRACIUN”


Asociatia Atitudini si Alternative organizeaza o noua editie a campaniei “TU esti Mos Craciun” si te invita ca pana pe 31 decembrie 2012 sa “Fii Mos Craciun pentru un copil aflat in dificultate”.

100 de copii cu varste cuprinsa intre 5 si 14 ani din centre de plasament sau familii dezavantajate din Bucuresti vor putea in cadrul campaniei sa-i scrie Mosului dorintele lor, Asociatia Atitudini si Alternative ocupandu-se de colectarea si postarea scrisorilor pe site-ul asociatiei. La aceasta editie vor fi incluse in campanie si cazurile speciale din afara Bucurestiului identificate de organizatori.

Un mic sprijin inseamna un copil fericit de Craciun. Vrei si Tu sa fii MOS CRACIUN in acest an? Citeste scrisorile copiilor aici si alege ce dorinta vrei sa indeplinesti. Poti actiona in spiritul Craciunului, oferind cadouri sau facand o donatie in contul asociatiei.

Darurile vor fi inmanate in cadrul unui spectacol organizat in Plaza Romania, in data de 15 decembrie 2012, orele 16.00. Printre artistii implicati in campanie se numara Vlad Mirita, Basalic Iordache si trupa de dans din cadrul Perfect Body.

Pentru mai multe detalii:
Catalina Badoiu-coordonator de proiect Asociatia Atitudini si Alternative
Tel. +40730.920.390
E-mail: catalina.badoiu@atitudini-on.ro

Campanie sustinuta de www.fonduri-structurale.ro - Structural Consulting™ Group

Vizualizări: 130