Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Cursul ... de a doua zi. Cum faci sa faci bine in cei doi, trei ani de implementare a unui proiect

„Ma bucur ca m-am inscris la ambele traininguri, avand in vedere calitatea cursului de Management de proiect”, ne-a marturisit prin intermediul chestionarului de evaluare un cursant care a participat la sesiunea de instruire in Management de Proiect organizata de Structural Consulting™ Group – www.fonduri-structurale.rowww.proiecte-structurale.ro saptamana trecuta in Bucuresti.

Acum, cursantii nostri isi pregatesc lucrarile de absolvire pe care le vor sustine maine, iar cea mai mare parte dintre ei asteapta cu nerabdare - conform evaluarilor - sa isi imbunatateasca abilitatile de implementare a proiectelor prin participarea la cursul nostru de „Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene” care va avea loc in saptamana viitoare in Bucuresti.

Este un curs aprofundat, un curs ce se adreseaza celor care, avand asimilate cunostinte de management de proiect, sunt implicati activ sau isi doresc sa depaseasca hatisul si dificultatile implementarii efective a unui proiect.

Este un curs despre ce faci - a doua zi - dupa ce vestea ca proiectul tau a fost finantat te-a facut sa visezi.

La aceasta sesiune de instruire mai sunt cateva locuri libere! Profita de ocazie si inscrie-te inainte de epuizarea lor pentru ca entuziasmul finantarii sa nu devina un vis urat al implementarii!

La sfarsitul cursului, participantii vor sustine un examen de absolvire si vor obtine certificate recunoscute de ANC, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale şi Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale.

Pentru mai multe detalii despre curs, click aici

Dan Barna,
Raluca Preluca,
www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 91