Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POSCCE: Doua ghiduri pe Axa 3 – TIC, publicate spre consultare

Ministerul pentru Societatea Informationala a publicat, spre consultare, in luna aprilie 2013, doua Ghiduri ale Solicitantului pe Axa 3 a POSCCE in vederea lansarii unor apeluri noi de proiecte:

  • Operatiunea 3.2.2. „Implementarea de sisteme TIC in scopul cresterii interoperabilitatii sistemelor informatice”, apel 4
Beneficiarul eligibil al acestui apel de proiecte este Secretariatul General al Guvernului.

Scopul apelului: asigurarea interoperabilitatii sistemelor electronice ale institutiilor publice, respectiv optimizarea cooperarii intre institutiile publice si cresterea capacitatii de raspuns la solicitari primite din partea cetatenilor / mediului de afaceri / administratiei publice, la un nivel de sofisticare de minimum 3. Se va finanta interconectarea acelor sisteme electronice care sunt functionale la momentul depunerii proiectului sau care urmeaza a se dezvolta prin proiect.

Descarca Ghidul Solicitantului (spre consultare)

Observatiile si sugestiile pot fi trimise pana la data de 22 mai 2013, ora 17.00 la adresa de e-mail: fonduri.oipsi@msinf.ro.

  • Operatiunea 3.2.1. „Sustinerea implementarii de solutii e-guvernare si asigurarea conexiunii la broadband, acolo unde este necesar”, apel 5

Beneficiarii eligibili pentru aceasta operatiune sunt institutiile publice centrale si/sau entitatile aflate in subordinea/coordonarea institutiilor publice centrale, numai cu acordul ordonatorilor principali de credite.

Descarca Ghidul Solicitantului (spre consultare)

Observatiile si sugestiile pot fi trimise pana la data de 10 mai 2013, ora 17.00 la adresa de e-mail: fonduri.oipsi@msinf.ro.

Sursa: Ministerul pentru Societatea Informationala

Vizualizări: 93