Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Un nou ghid pe Axa 3- POSCCE, publicat spre consultare!

Ministerul pentru Societatea Informationala a publicat pe 30 aprilie 2013, spre consultare publica, Ghidul pentru Operatiunea 3.2.2. „Implementarea de sisteme TIC in scopul cresterii interoperabilitatii sistemelor informatice”, apel 3, in vederea lansarii unui nou apel de propuneri de proiecte dedicat acestei operatiuni.

Beneficiar eligibil: Serviciul Roman de Informatii prin entitati aflate in subordinea/coordonarea acestuia (numai cu acordul ordonatorului principal de credite), ca singur solicitant al finantarii, sau in parteneriat cu alte institutii publice.

Scopul acestei operatiuni consta in asigurarea interoperabilitatii sistemelor electronice ale institutiilor publice, respectiv optimizarea cooperarii intre institutiile publice si cresterea capacitatii de raspuns la solicitari primite din partea cetatenilor / mediului de afaceri / administratiei publice. Se va finanta interconectarea acelor sisteme electronice care sunt functionale la momentul depunerii proiectului.

Observatiile si sugestiile pot fi trimise pana la data de 31 mai 2013, ora 17.00 la adresa de e-mail: fonduri.oipsi@msinf.ro.

Descarca Ghidul Solicitantului (spre consultare)

Sursa: Ministerul pentru Societatea Informationala – OI PSI

Vizualizări: 86