Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Comisia Europeana a lansat o noua cerere de propunere de proiecte pentru Republica Moldova

Comisia Europeana a lansat cererea de propuneri de proiecte 2013 privind sprijinirea actiunilor de consolidare a respectului privind drepturile omului si drepturile fundamentale in Republica Moldova, in special pentru cele mai vulnerabile grupuri sociale (comunitatile Roma, orfanii, femeile, copiii, minoritatile, refugiatii, batranii, persoanele cu handicap sau cele cu HIV, etc.).

Proiectele trebuie sa vizeze unul din urmatoarele domenii: afaceri sociale, gestiune publica, educatie si formare, servicii, informare, drepturile omului, cooperare si dezvoltare, umanitar.

Obiectivul principal al programelor este este de a contribui la dezvoltarea si consolidarea democratiei si a statului de drept ca si a respectului drepturilor omului si drepturilor fundamentale.
Actuala cerere are ca scop consolidarea si supravegherea respectului si protectiei drepturilor
omului si lupta impotriva discriminarii celor mai vulnerabile grupuri din Republica Moldova

Sunt eligibile: organizatii ale societatii civile, inclusiv ONG-uri si fundatii independente politic, organizatii comunitare si agentii non-profit ale sectorului privat, institutii si organizatii, precum si retele ale acestora, la nivel local, regional, national si international, etc.

Bugetul total al cererii este de 1.450.000€; se acorda intre 200.000 si 300.000 €/proiect, cu o cofinantare intre 50% si 90%.

Data limita de depunere a aplicatiilor: 20 septembrie 2013.
Descarca fisa de prezentare
Sursa: Uniunea Nationala a Consililor Judetene din Romania

Vizualizări: 106