Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

CONFERINTA NATIONALA ”Intreprinderea simulata – garantia succesului in cariera”


Invitatie
Proiectul "Acces real la piata muncii prin intreprinderea simulata", cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, a ajuns la final de implementare. In acest sens, Universitatea „Ovidius” din Constanta, in calitate de Lider de parteneriat, impreuna cu parteneri sai, Academia de Studii Economice din Bucuresti, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Universitatea de Vest din Timisoara si Structural ConsultingTM Group, au onoarea de a va invita sa participati la
 
CONFERINTA NATIONALA
”Intreprinderea simulata – garantia succesului in cariera”

eveniment ce va avea loc Sambata, 29 iunie 2013, la sediul Universitatii „Ovidius” din Constanta, Sala Senatului.
 
Obiectivul general al proiectului este crearea unei retele integrate, interregionale, de intreprinderi simulate pentru dezvoltarea aptitudinilor profesionale si imbunatatirea insertiei pe piata muncii a absolventilor facultatilor de profil economic pe baza unor parteneriate intre universitati si intreprinderi reale. Prin crearea retelei integrate s-a dezvoltat un instrument modern de predare-invatare in facultatile cu profil economic, replicabil si adaptabil si in alte domenii de educatie. Sistemul creat, coroborat cu dezvoltarea parteneriatelor intre universitati si mediul real de afaceri, a asigurat premisele cresterii gradului de ocupare pe piata muncii pentru absolventi.
 
Evenimentul va reprezenta o buna oportunitate de promovare a rezultatelor obtinute in cadrul proiectului ”Acces real la piata muncii prin intreprindere simulata”, dar si de a experimenta activitatile desfasurate de studenti si masteranzi pe parcursul celor trei ani de implementare a proiectului prin participarea la simularile de afaceri in cadrul laboratoarelor de lucru.

La conferinta vor participa reprezentanti ai administratiei publice de la nivel local, reprezentanti ai echipei de implementare, universitatilor partenere si angajatorilor din domeniile bancar, afaceri internationale si turism si reprezentantii grupului tinta, studenti si masteranzi.

Va rugam sa confirmati participarea la eveniment prin transmiterea formularului atasat completat la adresa de e-mail: simulatordeafaceri@yahoo.com pana miercuri, 26 iunie 2013, ora 15.00.

Atasat va rugam sa primiti agenda evenimentului.

Pentru detalii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati la adresa simulatordeafaceri@yahoo.com sau la numarul de telefon 021.311.59.11, Sacalus Mirela – Expert promovare, comunicare si imagine.

 
Va asteptam la eveniment!

Cu stima,
Prof. univ. dr. Victor Ploae,
Manager de proiect
Universitatea „Ovidius” din Constanta

Vizualizări: 123