Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Finantari europene pentru e-sanatate si e-educatie!

Ministerul pentru Societatea Informationala (MSI) a publicat spre consultare Ghidurile Solicitantului pentru Domeniul Major de Interventie 3.2 „Dezvoltarea si cresterea eficientei serviciilor publice electronice”, Operatiunile 3.2.3 „Sustinerea implementarii de aplicatii de e-educatie” si 3.2.4 „Sustinerea implementarii de solutii de e-sanatate si asigurarea conexiunii la broadband, acolo unde este necesar (proiecte la nivel central)”, apelurile 3, in vederea lansarii unor noi apeluri de propuneri de proiecte dedicate acestor operatiuni.

Beneficiarii eligibili sunt Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, respectiv Agentia de Administrare a Retelei Nationale de Informatica pentru Educatie si Cercetare.

Scopul principal al operatiunii 3 consta in realizarea unei platforme nationale integrate care sa permita furnizarea unor solutii de invatamant prin mijloace electronice, disponibile on-line, pentru predare, invatare, evaluare si crearea unei comunitati reale in educatie, iar cazul operatiunii 4, scopul consta in dezvoltarea si/sau extinderea unor platforme si aplicatii informatice pentru sanatate (e-sanatate), disponibile on-line pentru cetateni/mediu de afaceri/administratie publica, la un nivel de sofisticare de minimum 3.

Ghidurile Solicitantului se afla in consultare publica in perioada 16 iulie 2013 - 16 august 2013. Observatiile si sugestiile pot fi trimise pana la data de 16 august 2013, ora 17.00 la adresa de e-mail: fonduri.oipsi@msinf.ro.

Descarca Ghidul Solicitantului Operatiunea 3
Descarca Ghidul Solicitantului Operatiunea 4

Sursa: OIPSI

Vizualizări: 217