Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Pe malul lacului Snagov se discuta despre fondurile europene! Participa maine seara la o conferinta despre cum sa evitam greselile din 2007-2013!

Vineri, 6 septembrie 2013, intre orele 21:00 – 23:00, Primaria Snagov impreuna cu Fundatia pentru Democratie, Cultura si Libertate organizeaza Conferinta „Fondurile europene – sa invatam din greselile trecutului pentru implementarea Stategiei Dunarii”. Conferinta va avea loc la Complexul CFR Astoria din Snagov.

In pragul unei noi perioade de programare a fondurilor europene 2014 -2020, organizatorii conferintei si-au propus sa treaca in revista motivele pentru care actuala perioada de programare a intampinat atatea dificultati. Fara a-si propune sa arate cu degetul catre cineva anume, scopul conferintei este de a incerca identificarea care au fost principalele greseli facute de Autoritatile de Management si de implementatori care au condus la o absorbtie scazuta a fondurilor, la blocarea unor programe la intarzieri in plata banilor catre beneficiari dar si motivele pentru care autoritatile au fost nevoite sa aplice corectii financiare severe implementatorilor.

Sunt invitati sa participe implementatori, firme de consultanta pentru accesarea de fonduri europene, ONG-uri, Primaria Generala a Capitalei, dar si persoane cu atributii in acordarea acestor fonduri, membri ai Guvernului si ai autoritatilor de management.

Participarea este gratuita!


Coordonate de contact pentru informatii suplimentare si confirmari:
Iuliana Velniciuc
Telefon: 0742 103 087
E-mail: ivelniciuc@fdcl.eu

Conferinta este parte a manifestarilor circumscrise festivalului Zile si Nopti Albe la Snagov – eveniment care se va desfasura in perioada 6 – 7 septembrie a.c, la Snagov.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, click aici.

Vizualizări: 142