Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Alatura-te campaniei „Tu esti Mos Craciun”! Mai ai cateva zile in care te poti decide sa fii Mosu’ pentru un copil in dificultate!

"Mosule draga,

Sunt tanara Mihaela, am o frumoasa varsta de 16 ani si inca ma bucur de frumoasele daruri pe care tu, Mosule, le oferi tuturor copiilor.

In ultima perioada n-am avut parte de prea multe daruri...sunt constienta ca ceea ce imi doresc nu se mai poate niciodata-sa am o mama care sa ma iubeasca- asa ca m-as multumi cu o pereche de blugi (marimea 29) si un parfum cu miros de liliac....Mosule, iti cer aceste lucruri pentru ca am stricta nevoie de ele, mai ales de blugi...

O tanara are multa nevoie de dragoste in jur pentru a putea umple un gol ce soarta i l-a provocat cu mult timp in urma...

Te iubeste si te asteapta cu drag, tanara care a crezut si crede in tine,

Mihaela
"

Aceasta este una dintre scrisorile copiilor si tinerilor aflati in dificultate, participanti la campania „Tu esti Mos Craciun”, derulata de Asociatia Atitudini si Alternative si sustinuta de www.fonduri-structurale.ro.

Pe langa aceasta, mai sunt alte 59 de scrisori prin care copii aflati in centrele de plasament sau apartamentele sociale din Municipiul Bucuresti isi exprima, plini de speranta, dorintele lor, mai mici sau mai mari, adresate lui Mos Craciun

Poate ca nu toti i-au spus Mosului povestea lor de viata, stiind ca el le cunoaste toate bucuriile si tristetile, poate doar au cerut...insa, cu siguranta o vizita din partea Mosului i-ar face foarte fericiti daca din tolba ar scoate o jucarie, o hainuta si o bomboana special pentru ei.

Iti mai amintesti cum, cand erai copil, te bucurai din suflet de jucaria primita "de la Mosu" de la oaspetii care veneau in vizita in prag de sarbatori, indiferent cat de mica era sau cat de multe alte jucarii mai aveai? La unii copii, Mos Craciun nu reuseste sa ajunga in fiecare an, asa ca, anul acesta, poti fi tu unul dintre mesagerii lui.

Ce zici? Vrei sa faci pe Mosu’ anul acesta? Afla dorintele copiilor citind scrisorile lor de pe site-ul asociatiei. Iar daca ti-au placut, alege cadourile aducatoare de bucurie. Vei lumina chipurile copiilor, iar tu vei adormi zambind, cu gandul la povestile copilariei cu reni, spiridusi, glasuri de colindatori, miros de brad si scortisoara. Si stii de ce? Pentru ca E CRACIUNUL!

Sarbatori cu adevarat fericite!

Contact pentru mai multe detalii despre campanie:

Catalina Badoiu - coordonator de proiect Asociatia Atitudini si Alternative
Tel. +40730.920.390
E-mail: catalina.badoiu@atitudini-on.ro

Informatii contact donatii:
Asociatia Atitudini si Alternative
CIF: 17880783
Banca Transilvania Agentie Piata Romana
IBAN: RO13BTRL0410 1205 1248 03XX
Telefon: +4(0)730 920 390
Fax: +4(0) 314 341 645
E-mail: tuestimoscraciun@atitudini-on.ro

Trimiterea darurilor se poate face la adresa:
Asociatia Atitudini si Alternative
Str. Ion Campineanu, Nr 23, Bl 10, Sc 1, Ap 22, Sect 1, Bucuresti

Vizualizări: 222