Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Fermele de familie, prioritatea numarul unu pentru PNDR 2014-2020!

Secretarul de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, George Turtoi, a declarat la finalul saptamanii trecute ca ferma de familie este si va fi intotdeauna o prioritate pentru MADR. Dupa ce anul trecut fondurile ramase din PNDR 2007-2013 au fost directionate pentru sprijinirea fermelor de familie, MADR confirma ca acestea vor ramane prioritatea numarul unu si pentru perioada de promovare 2014-2020. "Fermele familiale pot asigura o agricultura durabila, nu numai din punct de vedere al productiei, ci si din punct de vedere social si al stabilitatii economice", se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul MADR.

Declaratiile au fost facute la deschiderea sesiunii de Consultare a Societatii Civile care a precedat cea de-a 29-a Conferinta Regionala FAO pentru Europa si Asia Centrala, eveniment care se  desfasoara la Bucuresti, in perioada 29 martie-4 aprilie 2014, la Palatul Parlamentului.

Din partea Romaniei, la lucrarile sesiunii de Consultare a Societatii Civile din perioada 29 - 30 martie 2014 au fost prezente prezente mai multe organizatii active in mediul rural: Eco Ruralis, Alburnus Maior, Fundatia ADEPT, Asociatia Valea Racovei, SEMA, InfOMG, CRIES.

Sursa: MADR

Vizualizări: 120