Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Succesul este MOLIPSITOR! Pe 10 mai il descoperim in regiunea Centru!

Incepem sa descoperim proiectelor de succes finantate prin fonduri europene si sa apreciem eforturilor celor care le-au initiat si implementat in Regiunea Centru.

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania si Structural Consulting™ Group – www.fonduri-structurale.rowww.proiecte-structurale.ro in parteneriat cu UniCredit Tiriac Bank si casa de avocatura Vilau & Mitel organizeaza sambata, 10 mai 2014, conferinta regionala dedicata regiunii Centru - „Drept la CENTRU!”, la Centrul Cultural Reduta din Brasov.

Evenimentul este primul dintr-o serie de 7 conferinte regionale, organizata in perioada 10 mai – 15 iulie 2014 in marile orase ale Romaniei. Intitulata Repornim impreuna motorul dezvoltarii regionale prin fonduri structurale, seria de conferinte este dedicata identificarii bunelor practici in accesarea si implementarea fondurilor europene.

Pentru Agenda conferintei ”Drept la CENTRU!” si formularul de inscriere click aici

Conferinta regionala ”Drept la CENTRU!” se desfasoara in cadrul unui eveniment mai amplu, Festivalul Regiunilor Europene, organizat cu ocazia Zilei Europei, in perioada 9 - 11 mai 2014, in Piata Sfatului din Brasov.

Evenimentul celebreaza multiculturalitatea si traditiile specifice tarilor membre ale Uniunii Europene si va include dezbateri, cursuri si discutii deschise pe teme diverse teme europene, dar si spectacole de muzica si dansuri traditionale. Festivalul Regiunilor Europene va include si actiuni de promovare a traditiilor culinare si produselor agroalimentare specifice fiecarui stat membru.

Pentru mai multe detalii despre Festivalul Regiunilor Europene click aici

Vizualizări: 99