Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Iași, 18 – 19 aprilie 2013: Curs gratuit de „Dezvoltare Durabilă” pentru cadrele didactice implicate în dezvoltarea programelor de master în psihologie


În perioada 18 – 19 aprilie 2013 va avea loc o sesiune de instruire în domeniul ”Dezvoltare Durabilă”. Cursul este gratuit și este organizat în cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași – Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației. La curs vor participa cadre didactice implicate în dezvoltarea programelor de studii de master în cadrul facultății cu specializări în domeniile Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei.

Cursul, este gratuit și este organizat în cadrul proiectului „Definirea calificării de psiholog și a descriptorilor sectoriali de învațare în vederea adaptării programelor de master în psihologie la nevoile pieței muncii din România” (POSDRU/86/1.2/S/58717), cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, implementat de Universitatea din București – Facultatea de Psihologie și Științele Educației, în calitate de Solicitant, în parteneriat cu Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea Al. Ioan Cuza din Iași, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, Universitatea de Vest din Timițoara, Maastricht School of Management Romania, Eurocenter Management Network, Structural ConsultingTM Group – www.fonduri-structurale.ro și Asociația pentru Studii Calitative și Interculturale din Sibiu (ASCIPS).

Persoană de contact:
Conf. Univ. Dr. Violeta Rotărescu – Manager de proiect
Universitatea București – Facultatea de Psihologie și Științele Educației
Telefon: 0733.110.856
Email: rotarescu.violeta@gmail.com
Web: www.calificari-psiholog.ro



Vizualizări: 99