Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Programul Romania-Serbia 2014-2020: Noul termen pentru depunerea propunerilor de proiecte este 1 februarie 2016

Comitetul Comun de Monitorizare al Programului INTERREG IPA de Cooperare Transfrontaliera Romania-Serbia a aprobat modificarile ghidurilor aplicantului pentru primul apel pentru propuneri de proiecte.

Toti cei interesati sa depuna un proiect in cadrul primului apel pentru propuneri de proiecte a Programului INTERREG IPA de Cooperare Transfrontaliera Romania-Serbia, inclusiv cei care depun o propunere pentru proiectele strategice, li se recomanda sa actualizeze proiectele ce urmeaza sa le depuna in functie de corrigendumurile prezente.

Corrigendum-urile sunt documente care aduc o serie de clarificari necesare potentialilor beneficiari cu privire la modul de completare a formularului aplicativ, bugetul proiectului si conditiile de eligibilitate a aplicantilor, precum si o prelungire a termenului limita pentru depunerea propunerilor de proiecte.

Termen limita pentru depunerea proiectelor normale devine 1 februarie 2016, ora 16.00 ora Romaniei.

Termenul pentru proiectele strategice in cadrul Programului INTERREG IPA de Cooperare Transfrontaliera Romania-Serbia ramane 15 martie 2016.

Programul Interreg IPA de Cooperare Transfrontaliera Romania – Serbia aprobat de catre Comisia Europeana in data de 6 august 2015 are un buget de aproximativ 50 mil. euro, din care aproximativ 22 mil. euro vor fi dedicate proiectelor strategice.

Descarca
corrigendum
Descarca corrgendum strategice

Sursa: MDRAP

Vizualizări: 129