Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Cafeneaua de Finanțare Ediția #5: Eveniment dedicat microîntreprinderilor din zona Brașovului, interesate de accesarea liniei 2.1A-POR

Iceberg Consulting organizează ediția a cincea a „Cafenelei de Finanțare” pe 26 septembrie 2016, la Brașov, Hof Cafe (Piața Sfatului nr. 14), dedicată liniei de finațare 2.1A - Microîntreprinderi din cadrul POR.

Evenimentul este susținut de Structural Consulting™ Group – www.fonduri-structurale.ro.

Această ediție a „Cafenelei de finanțare” vine ca urmare a nivelului ridicat de complexitate a documentațiilor ce trebuie pregătite pentru a obține această finanțare, dar și a dificultăților de utilizare a sistemului MySMIS – platforma prin care se încarcă proiectele. Pe acest apel, în primele două luni de la lansare, respectiv până pe 21 septembrie 2016, au fost depuse doar 37 de proiecte în regiunea Centru, în condițiile în care alocarea financiară a regiunii ar putea acoperi aproximativ 162 de proiecte.

Evenimentul se adresează reprezentanților microîntreprinderilor interesate să aplice la această finanțare scopul fiind de a preîntâmpina problemele în pregătirea și depunerea cererilor de finanțare și de a crește numărul și calitatea proiectelor ce vor fi depuse de către microîntreprinderile din județul Brașov.

În cadrul acestuia, echipa de consultanți Iceberg va împărtăși din experiența de lucru cu documentațiile specifice acestei linii de finanțare și cu platforma MySMIS.

Pentru detalii despre eveniment (agenda, modalitate de inscriere, date de contact) click aici.

Vizualizări: 406