Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POC: Au fost publicate rezultatele preliminare – etapa II pentru întreprinderi inovatoare de tip start-up și spin-off

Autoritatea Naţională pentru Cercetare Știinţifică și Inovare a publicat rezultatele preliminare a evaluării pentru competiția POC A1 – A1.1.1 – C – 2015 – tip proiect: „întreprinderi inovatoare de tip start-up și spin-off” - etapa II de evaluare.

Descarcă raportul

Fisele de evaluare in panel  rezultate în urma procesului de evaluare vor fi transmise reprezentantului legal/directorului de proiect  al solicitantului, la numărul specificat la depunerea on-line a ofertei de proiect.

Aplicanţii care nu vor primi  fişa de evaluare în panel pot solicita retransmiterea fişei de evaluare  printr-o adresă semnată de către reprezentantul legal al instituţiei solicitante şi ştampilată, trimisă pe fax (nr. 021-318 30 60), în care se va specifica numărul de înregistrare electronică a proiectului (ID) şi numărul de  fax/email la care se va retransmite . 

Perioada de înregistrare a contestaţiilor este 27.10.2016 – 02.11.2016 între orele 9:00 – 14:00. Contestatiile se pot transmite pe fax la numărul 021 318.30.60 sau se pot depune direct la sediul ANCSI, str. Mendeleev, nr. 21 – 25, etaj 3, camera 315.

Conform comunicatului ANCSI, contestaţiile se vor referi la eventualele vicii de procedură identificate ca fiind neconforme cu precizările din  „Cererea de propunere de proiecte” şi „Ghidul Solicitantului” şi vor fi semnate de către reprezentantul legal al instituţiei şi stampilate.

Sursa: ANCSI 

Vizualizări: 546