Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Programul Dunărea 2014-2020: Seminar de pregătire a depunerii de propuneri de proiecte pentru cel de-al doilea apel

În contextul lansării celui de-al doilea apel de proiecte în cadrul Programului Transnațional Dunărea (planificat a fi lansat oficial în primăvara anului 2017), Autoritatea de Management a programului, găzduită de Ministerul Economiei Naționale din Ungaria, organizează în data de 9 februarie 2017 un eveniment de informare privind lansarea celui de-al doilea apel de proiecte, dedicat aplicanților lideri.

Seminarul va avea loc la Budapesta, Ungaria. Formularele de înregistrare, agenda, reguli de participare și informații practice sunt disponibile pe site-ul programului.

Agenda seminarului include aspecte importante legate de procesul de depunere a propunerilor de proiecte, cum ar fi: procedurile și pachetul de depunere a propunerilor de proiecte, completarea cererii de finanțare, elaborarea bugetului și activitățile de comunicare.

Evenimentul este adresat tuturor potențialilor aplicanți în cadrul celui de-al doilea apel, în special acelora care nu au depus propuneri de proiecte în primul apel, care tocmai s-a încheiat, sau în cadrul altor programe INTERREG. Prezentările din cadrul evenimentului vor fi încărcate pe site-ul programului: www.interreg-danube.eu, astfel încât potențialii aplicanți care nu pot lua parte la seminar să le poată urmări on-line.

Cel de-al doilea apel de proiecte se va desfășura în primul semestru al anului 2017, va avea un buget de aproximativ 60 mil. euro, fiind finanțat din FEDR, IPA și ENI, condițiile specifice urmând a fi disponibile în curând.

Programul Transnațional Dunărea 2014-2020 susţine integrarea politicilor din domeniile selectate (inovare şi responsabilitate socială, mediu şi cultură, conectivitate şi responsabilitate energetică, guvernanţă) în macroregiunea Dunării prin proiecte având un parteneriat transnațional extins, în conformitate cu prevederile comunitare comune şi în strânsă legătură cu obiectivele Strategiei UE pentru Regiunea Dunării (SUERD).

Sursa: MDRAP

Vizualizări: 1025