Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Au început înscrierile la grupuri de lucru pentru identificarea nevoilor de finanțare ale sectorului cultural din România!

În contextul pregătirii noului cadru de finanțare prin Granturile SEE 2014-2021, Ministerul Culturii și Identității Naționale prin Unitatea de Management a Proiectului continuă procesul de consultare publică privind nevoile de finanțare ale sectorului cultural din România.

Cei interesați se pot înscrie până joi, 9 februarie, orele 15:00, pentru a participa la o serie de grupuri de lucru ce vor avea loc în perioada 14-15 februarie, la sediul Ministerului Culturii și Identității Naționale din Bd. Unirii nr. 22, sector 3, București. Detaliile finale privind sala, data și ora de desfășurare vor fi comunicate ulterior prin email și/sau telefon, după centralizarea înscrierilor.

Conform comunicatului oficial, dezbaterile se adresează exclusiv celor care desfășoară în prezent activități în domeniul cultural. Totodată, același document menționează că în cadrul grupurilor de lucru, poate participa un singur reprezentant al unei instituții/organizații.

Pentru înscriere, click aici

Vizualizări: 303