Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Ultimele zile de înscriere la Startup Weekend Brașov #3!

Ultimele zile de înscriere la Startup Weekend Brașov #3!

În perioada 19 – 21 mai are loc a treia ediție a Startup Weekend Brașov! 54 de ore de lucru în echipă la idei și prototipuri inovatoare, pitching, investitori, feedback, coaching și mentorat. Și super premii!

Ce este Startup Weekend

Startup Weekend este un eveniment global de susținere a antreprenoriatului local prin intermediul unui training intensiv de 54 de ore. De la lansarea conceptului în 2009, au avut loc peste 4100 de evenimente Startup Weekend în peste 140 de țări (peste 1140 orașe) și au luat parte la acest tip de traininguri peste 234000 de persoane.  Practic, vineri seara ne cunoaștem, participanții își prezintă ideile de afaceri într-un minut și începe munca în echipe pentru lansarea produsului/afacerii. Până duminică, cu ajutorul mentorilor, participanții vor pregăti prezentarea afacerii pentru pitch-ul final – cei mai buni în urma acestui concurs vor primi premii!

De ce să participi

  • Ca să îți faci noi colaboratori:  Startup Weekend reunește profesioniști din multe domenii, iar participanții au ocazia să lucreze cu oameni noi, care se vor putea transforma în co-fondatori, noi prieteni, mentori sau investitori
  • Ca să (te) descoperi:  În cadrul evenimentului participanții vor primi feedback punctual pe afacerea/ideea de afaceri pe care o au și vor genera idei de creștere și de promovare a acesteia. Aceștia vor putea descoperi care sunt resursele de care pot beneficia în Brașov pentru dezvoltarea afacerilor proprii și care sunt următorii pași pe care trebuie să îi facă pe drumul către succes : )
  • Ca să înveți: Participanții vor învăța de la antreprenori cu experiență de ce au nevoie pentru a lansa o companie. Startup Weekend oferă mediul propice pentru a învăța făcând.
  • Ca să începi: E atât de simplu. Startup Weekend este gândit să te ajute să începi afacerea, rapid. Organizatorii vor crea un mediu ideal pentru ca participanții să învețe cât de mult posibil în doar 54 de ore.
  • Ca să câștigi premii!

Echipa câștigătoare în urma pitch-ului de duminică va primi din partea partenerului Risky Business:

  1. Bilete la Techsylvania Builder și Hackathon
  2. Pachet de consultanță pentru produs, marketing, strategie, scalare
  3. O invitație de a participa la următorul eveniment de pitching al investitorilor Risky Business

De asemenea, membrii echipei câștigătoare vor putea participa la unul dintre cursurile organizate de Structural Consulting™ Group – www.fonduri-structurale.ro în managementul de proiect sau accesarea fondurilor europene.

Toate echipele care vor continua să lucreze împreună după eveniment vor primi din partea Risky Business credite AWS, iar din partea Structural Consulting™ Group – www.fonduri-structurale.ro vor primi sprijin în identificarea de finanțări nerambursabile.

Bitdefender va oferi 40 de produse Bitdefender Total Security 2017, așa că vă îndemnăm să vă înscrieți cât mai repede! 

EOClimLab va oferi tuturor participanților acces la informații de pe platforma EU Space Agency.

Biletele pentru eveniment pot fi achiziționate de pe site-ul site-ul evenimentului. Găsiți detalii și pe facebook!

Locul defășurării evenimentului: Brașov, Str. Michael Weiss 18

Contact: brasov@startupweekend.org

www.fonduri-structurale.ro este partener media Startup Weekend Brașov #3

Vizualizări: 790