Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Noi sesiuni de informare privind programul Start-up Nation!

Având în vedere numărul mare de solicitări pentru sesiunile de informare dedicate Programului „Start-up Nation Romania”, Biroul RO HUB şi Cooperaţie din cadrul Direcţiei de Antreprenoriat şi Programe pentru IMM (Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat) a anunțat astăzi, 29 mai 2017, că va organiza o nouă serie de sesiuni de informare pentru cei interesaţi. Sesiunile vor fi organizate conform calendarului de mai jos: 

  • 7 iunie 2017 - între orele 13:00 – 16:00 - Update 29.05.2017, ora 12:41 - Organizatorii au anunțat că nu mai sunt locuri disponibile pentru sesiunea din 7 iunie.
  • 9 iunie 2017 - între orele 10:30 – 13:30 - Update 29.05.2017, ora 13: 43 - Organizatorii au anunțat că nu mai sunt locuri disponibile pentru sesiunea din 9 iunie.
  • 12 iunie 2017 - între orele 13:00 – 16:00 - Update 29.05.2017, ora 13:43 - Organizatorii au anunțat că nu mai sunt locuri disponibile pentru sesiunea din 12 iunie.

În cadrul întâlnirilor va fi prezentat Programul „Start-Up Nation Romania” ce va fi implementat de către direcţia de specialitate a ministerului, împreună cu cele 8 oficii teritoriale pentru IMM-uri şi cooperaţie, vor fi oferite informaţii detaliate despre condiţiile de eligibilitate, iar potenţialii beneficiari vor fi îndrumați cu privire la modalitatea de înscriere în acest program şi de accesare a fondurilor alocate pentru finanţarea firmelor eligibile.

Având în vedere capacitatea limitată a sălii, cei interesaţi trebuie să opteze pentru participarea doar la una dintre cele 3 sesiuni, cu un singur reprezentant de fiecare firmă şi să trimită un e-mail de înscriere la romania_hub@imm.gov.ro cu datele de contact şi opţiunea de participare într-una dintre zilele menţionate. În funcţie de numărul de înscrişi, echipa Romania HUB va transmite un e-mail de confirmare a înscrierii pentru ziua solicitată sau un mesaj privind redistribuirea la următoarele sesiuni, în cazul în care, în urma înscrierilor, s-a atins capacitatea maximă a sălii.

Organizatorii adresează rugămintea de a fi respectată data sesiunii pentru care cei interesaţi au primit confirmarea de înscriere. Nu se percep taxe de participare. Tematica va fi aceeaşi la fiecare sesiune.Toate cele 3 sesiuni de informare vor avea loc la sediul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat din Calea Victoriei nr. 152, etaj 1, sala 112, sector 1, Bucureşti. 

Organizatorii recomandă consultarea, în prealabil, a procedurii de implementare a programului pentru a putea participa interactiv la sesiunile de informare.

Sursa: www.aippimm.ro

Vizualizări: 731