Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Start-up Nation: 20 de acorduri de finanțare au fost înmânate astăzi beneficiarilor de ministrul Laufer!

Astăzi a avut loc la sediul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat ceremonia de înmânare a 20 de acorduri de finanțare pentru 20 de firme care au depus planuri de afaceri în cadrul programului Start-up Nation România și care au obținut 100 de puncte.

Conform ministrul Ilan Laufer, companiile și-au asumat crearea a 155 de locuri de muncă noi (în medie 7,75 locuri de muncă/companie), din care 45 de locuri de muncă pentru tineri absolvenți, șomeri, persoane defavorizate. Din cele 20 de companii prezente la ceremonie, 7 activează în domeniul fabricării altor articole de îmbrăcăminte, 4 companii activează în fabricarea pâinii și a produselor de patiserie, 2 companii în producția de încălțăminte, 2 companii în realizarea software.

Ministrul Ilan Laufer a reafirmat faptul că evaluarea tuturor planurilor de afaceri se va finaliza înainte de 27 septembrie 2017, rata de respingere a proiectelor aflate în evaluare până în prezent menținându-se la 8%. Potrivit ministrului, în cadrul procesului de evaluare, solicitanții de finanțare primesc cereri de clarificări din partea comisiei în cazul în care este nevoie de detalii suplimentare.

Raluca Prelucă,

www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 3044