Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

AM POIM a publicat în consultare două ghiduri ale solicitantului!

Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020, a publicat în consultare versiunile revizuite ale 

Finanțarea proiectelor în cadrul Obiectivului Specific 4.3. ”Reducerea suprafeţelor poluate istoric” vizează promovarea investițiilor care să contribuie la diminuarea riscului existent pentru sănătatea umană şi pentru mediu cauzat de activităţile industriale desfăşurate în trecut prin măsuri de decontaminare şi ecologizare a siturilor poluate istoric, inclusiv refacerea ecosistemelor naturale şi asigurarea calităţii solului în vederea protejării sănătăţii umane. Un nou apel de proiecte va fi deschis ulterior aprobării variantei revizuite a Ghidului Solicitantului pentru Obiectivul Specific 4.3. ”Reducerea suprafeţelor poluate istoric”.

Finanțarea proiectelor în cadrul OS 5.1. ”Reducerea efectelor și a pagubelor asupra populației cauzate de fenomenele naturale asociate principalelor riscuri accentuate de schimbările climatice, în principal de inundații și eroziune costieră” vizează reducerea daunelor cauzate de schimbările climatice, cu accent pe cele provocate de inundații și eroziune costieră. Apelul de proiecte va fi deschis ulterior aprobării variantei revizuite a Ghidului Solicitantului pentru Obiectivului Specific 5.1. ”Reducerea efectelor și a pagubelor asupra populației cauzate de fenomenele naturale asociate principalelor riscuri accentuate de schimbările climatice, în principal de inundații și eroziune costieră”.

Persoanele interesate sunt rugate să transmită propuneri privind îmbunătățirea documentelor mai sus menţionate, la adresa de e-mail: secretariat.dgpim@fonduri-ue.ro, până la data de 06.11.2017.

Sursa: MDRAPFE 

Vizualizări: 694