Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Vrei să demarezi o afacere în regiunea Centru? Hai la Târgu Mureș să ne cunoaștem și să-ți povestim despre proiectul Start-up@CENTRU!

Vinerea aceasta, pe 16 februarie 2018, noi, Structural Consulting Group – www.fonduri-structurale.ro, împreună cu partenerii de la Fundația Civitas pentru Societatea Civilă - Filiala Cluj – Napoca, organizăm în Târgu Mureș o întâlnire de informare privind oportunitățile oferite de proiectul Start-up@CENTRU pe care îl implementăm celor interesați să demareze afaceri.

La întâlnire vom răspunde la întrebări și vom prezenta aspectele legate de condițiile de participare la cursurile organizate în cadrul proiectului, modul cum se va desfășura procesul de selecție a planurilor de afaceri ce vor fi finanțate, precum și modul cum va fi acordată finanțarea și obligațiile și drepturile pe care le vor avea beneficiarii de minimis.

Evenimentul va avea loc la Hotel Arena (Târgu Mureş, Str. Tamas Erno Nr.1) între orele 13:00 – 15:00 și se adresează tuturor persoanelor interesate. Participarea este gratuită!

Așadar, dacă vrei să participi, te rugăm să confirmi până pe 15 februarie 2018, ora 18:00 la adresa de e-mail antreprenoriat@fonduri-structurale.ro. De asemenea, te rugăm să ne transmiți, pe mail, și următoarele informații (în cazul în care nu le-ai trimis deja) pentru a te ține la curent cu activitățile proiectului:

  1. numele și prenumele,
  2. localitatea în care ai domiciliul/reședința,
  3. localitatea în care dorești să îți înființezi afacerea,
  4. statutul tău (angajat, student, șomer etc),
  5. datele de contact (telefon si email).

P.S.: În perioada următoare vom organiza evenimente de informare în fiecare din județele din Regiunea Centru, așa că dacă ești din alt județ, te rugăm și pe tine să ne trimiți datele tale la antreprenoriat@fonduri-structurale.ro. Astfel, te putem anunța când ajungem în județul tău!

Pe scurt despre Start-up@CENTRU

Start-up@CENTRU este un proiect finanțat din fonduri europene, mai exact din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) în cadrul liniei de finanțare „România Start Up Plus”. Proiectul este implementat de Structural Consulting Group - www.fonduri-structurale.ro, în calitate de Beneficiar, împreună cu Iceberg Consulting SRL, Fundația Civitas pentru Societatea Civilă - Filiala Cluj – Napoca și Municipiul Alba Iulia, în calitate de parteneri.

Proiectul se adresează persoanelor fizice care au domiciliul sau reședința în Regiunea Centru (județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu) și care doresc să înființeze o afacere în această regiune. Din grupul țintă pot face parte:

  • șomeri,
  • persoane inactive (inclusiv studenți),
  • persoane care au un loc de muncă sau care desfășoară activități independente.

*Tinerii NEETs (tinerii cu vârsta între 16 – 24 ani care nu urmează o formă de învăţământ, nu sunt angajați și nu sunt cuprinși într-un program de formare profesională) nu sunt eligibili ca grup țintă în cadrul proiectului și în general în cadrul „România Start Up Plus”.

În cadrul proiectului vom furniza cursuri de antreprenoriat pentru 396 de persoane din regiunea Centru (în perioada martie-august 2018) și vom organiza, în perioada septembrie-noiembrie 2018, un concurs de planuri de afaceri în cadrul căruia vom selecta 48 de antreprenori care vor primi finanțare pentru afacerile propuse. Cei 48 de antreprenori vor beneficia de finanțare nerambursabilă de 169.270 lei pentru înființarea și dezvoltarea afacerii și de activități complementare precum stagii de practică în companii cu același domeniu de activitate, consiliere și mentorat, inclusiv în cadrul a două Școli de Afaceri etc.

Persoană de contact: Cristina Pojoga, Tel: 0725.0725.00, Email: antreprenoriat@fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 1092