Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Întâlnire de informare, la Târgu Mureș, privind oportunitățile de antreprenoriat în cadrul proiectului Start-up@CENTRU!

Întâlnire de informare, la Târgu Mureș, privind oportunitățile de antreprenoriat în cadrul proiectului Start-up@CENTRU!

Pe 12 martie 2018, la Târgu Mureș, organizăm, în cadrul proiectului Start-up@CENTRU, o nouă întâlnire de informare cu cei interesați să demareze o afacere cu fonduri europene în regiunea Centru.

Întâlnirea este organizată de Fundația Civitas pentru Societatea Civilă – filiala Cluj-Napoca în calitate de partener în cadrul proiectului Start-up@CENTRU și se va desfășura la Innowork (Strada Tamás Ernő nr.1, Târgu Mureș) între orele 17.00 și 19.00.

Participarea este gratuită, însă numărul de locuri este limitat, așa încât, pentru participare, vă rugăm să vă înscrieți AICI.

În cadrul întâlnirii veți putea afla ce condiții trebuie îndeplinite pentru a vă înscrie în proiect, pentru a participa la cursurile de formare antreprenorială organizate, ce fel de afaceri pot primi finanțare și ce alte oportunități oferim prin proiect. 

Persoană de contact pentru detalii:

Alexandra Anghel,

Expert informare, recrutare și selecție grup țintă

Fundația Civitas pentru pentru Societatea Civilă – filiala Cluj-Napoca

0746.176.806, alexandra.anghel@civitas.ro

Pe scurt despre Start-up@CENTRU

Start-up@CENTRU este un proiect finanțat din fonduri europene, mai exact din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) în cadrul liniei de finanțare „România Start Up Plus”. Proiectul este implementat de Structural Consulting Group - www.fonduri-structurale.ro, în calitate de Beneficiar, împreună cu Iceberg Consulting SRL, Fundația Civitas pentru Societatea Civilă - Filiala Cluj – Napoca și Municipiul Alba Iulia, în calitate de parteneri.

Proiectul se adresează persoanelor fizice care au domiciliul sau reședința în Regiunea Centru (județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu) și care doresc să înființeze o afacere în această regiune. Din grupul țintă pot face parte:

  • șomeri,
  • persoane inactive (inclusiv studenți),
  • persoane care au un loc de muncă sau care desfășoară activități independente.

*Tinerii NEETs (tinerii cu vârsta între 16 – 24 ani care nu urmează o formă de învăţământ, nu sunt angajați și nu sunt cuprinși într-un program de formare profesională) nu sunt eligibili ca grup țintă în cadrul proiectului și în general în cadrul „România Start Up Plus”.

În cadrul proiectului vom furniza cursuri de antreprenoriat pentru 396 de persoane (în perioada martie-august 2018) și vom organiza, în perioada septembrie-noiembrie 2018, un concurs de planuri de afaceri în cadrul căruia vom selecta 48 de antreprenori care vor primi finanțare pentru afacerile propuse. Cei 48 de antreprenori vor beneficia de finanțare nerambursabilă de 169.270 lei pentru înființarea și dezvoltarea afacerii și de activități complementare precum stagii de practică în companii cu același domeniu de activitate, consiliere și mentorat, inclusiv în cadrul a două Școli de Afaceri etc.

Ne-ar plăcea să ne împrietenim și pe facebook! Ne găsești la www.facebook.com/startupcentru. Like & Share!

Vizualizări: 359