Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

ADR Centru: Se va organiza un seminar de informare ce vizează lansarea regională a finanțărilor dedicate ambulatoriilor medicale

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional a publicat, în data de 12 aprilie 2018, versiunea finală a Ghidului specific pentru apelul de proiecte din cadrul Priorității de Investiții 8.1A – Ambulatorii a POR 2014-2020. Cu acest prilej, ADR Centru va organiza un seminar de informare, la care sunt invitați să participe potențialii solicitanți de la nivelul Regiunii Centru.

Evenimentul se va desfășura în data de 8 mai 2018, la Sala festivă a Bibliotecii Județene Astra Sibiu, din Municipiul Sibiu, str. George Barițiu, nr. 5, cu începere de la ora 11.00. Cu acest prilej vor fi prezentate condițiile de finanțare aplicabile în cadrul apelului, aspecte generale privind utilizarea aplicației MySMIS și regulile de identitate vizuală valabile pentru POR 2014-2020. De asemenea, vor fi acordate răspunsuri la întrebările formulate de cei prezenți pe temele menționate. Cei interesați să participe la eveniment trebuie să confirme prezența la numărul de fax 0258 818613 sau la adresa de e-mail: programe@adrcentru.ro.

Sursa: ADR Centru

Vizualizări: 174