Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

MCTI a initiat sesiunile de informare privind fondurile structurale în afara Capitalei

Reprezentanţi ai Ministerului Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei (MCTI) au participat marti, 26 februarie a.c., la Timişoara, la sesiunea de informare “Oportunităţi de finanţare prin programele europene/fonduri structurale”, în cadrul căreia au oferit detalii privind modalităţile de accesare a fondurilor structurale în domeniul IT&C.

Evenimentul a deschis seria sesiunilor de informare pe tematica fondurilor structurale din afara Bucureştiului, punând accent pe dezvoltarea e-economiei, condiţiile generale de eligibilitate, precum şi selecţia proiectelor şi ghidurilor solicitantului - documente accesate frecvent de către potenţialii beneficiari ai fondurilor structurale.

Evenimentul, organizat de către Asociaţia Română pentru Industrie Electronică şi Software – filiala Timiş şi Incubatorul de Afaceri SoftwareTimişoara, a reunit, alături de instituţii ale administraţiei publice centrale şi locale, un număr de 30 de firme din domeniul IT&C.

Prin prezenţa constantă la evenimentele destinate IMM-urilor, MCTI îşi propune să asigure o mai mare transparenţă a procesului de absorbţie a fondurilor structurale, precum şi creşterea gradului de accesare a acestora.
Sursa: MCTI

Vizualizări: 69