Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Vrei să înveți să faci un Plan de afaceri calibrat pe ideea ta? Hai la mare la cursul nostru de competențe antreprenoriale!

Vrei să înveți să faci un Plan de afaceri calibrat pe ideea ta? Hai la mare la cursul nostru de competențe antreprenoriale!

Săptămâna viitoare, între 12 – 17 iunie 2018, Structural Consulting Group – www.fonduri-structurale.ro organizează cel de-al doilea curs de competențe antreprenoriale în cadrul proiectului „Start UP Smart 2.0” implementat împreună cu Asociația Centrul de Dezvoltare SMART și Patronatul Tinerilor Întreprinzători din Regiunea Sud-Est. Încă mai avem câteva locuri disponibile așa că nu sta pe gânduri!

Ai domiciliul sau reședința în Regiunea Sud-Est? Ești angajat, șomer sau persoană inactivă (student, persoană casnică, pensionar)? Ai cel puțin studii gimnaziale absolvite? Vrei să înveți cum să faci un Plan de afaceri de la 0 de la formatorii noștri? Atunci te încadrezi perfect în grupul nostru țintă!

Intră pe www.startupsmart.ro/inscrie-te și urmează pașii pentru a te înscrie la curs. Noi vom primi aplicația ta și te vom anunța dacă ai fost selectat.

Cursul este certificat de Ministerul Muncii și Justiției Sociale, Ministerul Educației Naționale și de Autoritatea Națională pentru Calificări, are o durată de 5 zile - 40 de ore (8 ore de curs/zi), iar în a șasea zi vei susține examenul de certificare. Prin intermediul proiectului își asigurăm gratuit cazarea, mesele, pauzele de cafea și transportul. Tu trebuie doar să vii cu chef de treabă!

Date de contact: Dana Miron, Expert recrutare și selecție grup țintă – 0720 040 168, antreprenoriat@fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 673