Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

UPDATE: Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizică și Inginerie Nucleară Horia Hulubei vă invită la o conferință privind perioada de programare 2021 – 2027!

Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizică și Inginerie Nucleară Horia Hulubei (IFIN HH) în parteneriat cu Consiliul Institutelor Naționale de Cercetare Dezvoltare din Romania (CINCD) și Măgurele High Tech Cluster (MHTC) organizează miercuri, 20 iunie 2018, conferința „Asigurarea sustenabilității proiectelor sectoriale și europene și dezvoltarea de noi proiecte prin finanțare națională și europeană perioada 2021 – 2027”. Evenimentul se va desfășura începând cu ora 9.00, la sediul ELI - NP din Orasul Măgurele, Strada Reactorului,  30, Judetul Ilfov.

„Ne propunem crearea cadrului pentru un dialog constructiv și prospectiv pe tema fondurilor europene în următoarea perioadă de programare (2021-2027). Vor fi abordate subiecte referitoare la: așteptările pentru următoarea perioadă de programare, aspecte juridice, instrumente financiare, transferul de cunoaștere, propuneri de eliminare din documentele programatice a unor aspecte care fac dificilă implementarea pe baza experienței acumulate din perioadele trecute, propuneri de teme și strategii noi.”   

Conferința este realizată prin proiectul Tehnici de Stocare și Valorificare a Rezultatelor Cercetărilor Avansate - SOVAREX (http://sovarex.nipne.ro/), finanțat în cadrul Planului Sectorial MCI (10PS/15.11.2017, 2017-2018). Proiectul este implementat de IFIN HH împreună cu INFLPR, IMT București, ICECHIM și Universitatea „Politehnica” din București.

Persoană de contact Iuliana Velniciuc tel. 0742.103.087, e.mail: iuliana.velniciuc@gmail.com.

Pentru înscrierea la eveniment, click aici.

Vizualizări: 372