Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Mai avem câteva locuri disponibile pentru cursul de antreprenoriat din 25 – 30 iunie 2018 de la Mamaia!

Mai avem câteva locuri disponibile pentru cursul de antreprenoriat din 25 – 30 iunie 2018 de la Mamaia!

Structural Consulting Group – www.fonduri-structurale.ro organizează săptămâna viitoare un nou curs de Competențe Antreprenoriale în cadrul proiectului „Start UP Smart 2.0” implementat de Asociația Centrul de Dezvoltare SMART în parteneriat cu Patronatul Tinerilor Întreprinzători din Regiunea Sud-Est și cu noi, Structural Consulting Group.

Vrei să înveți care sunt pașii înființării unei afaceri? De la formatorii noștri vei afla cum să construiești un plan de afacere calibrat pe ideea ta. Încă mai avem câteva locuri disponibile așa că te așteptăm să te înscrii!

Ce condiții trebuie să îndeplinești?

  • Să ai domiciliul sau reședința într-unul dintre județele Regiunii Sud-Est (Constanța, Vrancea, Buzău, Galați, Tulcea, Brăila);
  • Să fii angajat, șomer sau persoană inactivă (student, persoană casnică, pensionar);
  • Să ai cel puțin studii gimnaziale absolvite (8 clase).

De ce să participi la curs?

În cele 5 zile de curs vei parcurge module specifice antreprenoriatului (marketing, comunicare, management financiar etc.), iar la final vei avea un plan de afacere cu care te vei putea înscrie la concursul nostru de planuri de afaceri din toamnă unde poți câștiga 33.000 euro pentru noul tău business!

Iată ce spun participanții de la cursurile anterioare:

Am lucrat foarte mult practic, am înţeles cum se elaborează un plan de afaceri.

Formatorii sunt cei mai buni cu care am lucrat până acum.

Aș recomanda cursul și altor persoane deoarece consider că informaţiile sunt utile şi necesare pentru toţi cei care doresc să devină antreprenori.

Detalii logistice

Cursul este certificat de Ministerul Muncii și Justiției Sociale, Ministerul Educației Naționale și de Autoritatea Națională pentru Calificări, are o durată de 5 zile - 40 de ore (8 ore de curs/zi), iar în a șasea zi vei susține examenul de certificare. Prin intermediul proiectului își asigurăm gratuit cazarea, mesele, pauzele de cafea și transportul. Tu trebuie doar să vii cu chef de treabă!

Unde? La Mamaia, în județul Constanța.

Cum te înscrii?

Așteptăm aplicația ta pe aici! Nu uita să încarci documentele solicitate!

Pentru alte detalii - Dana Miron, Expert recrutare si selecție grup țintă 0720 040 168, antreprenoriat@fonduri-structurale.ro.

 

Dana Miron

www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 570