Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Suceava: Conferință privind finanțarea proiectelor de cooperare Europa Creativă

Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră la granița România – Ucraina, prin Secretariatul Tehnic Comun al Programului Operațional Comun  România – Ucraina – Republica Moldova 2007- 2013, invită persoanele interesate să participe la evenimentul „Cooperarea culturală România – Ucraina. De la idei de proiect la parteneriate de succes”, joi, 28 iunie 2018, începând cu orele 11:00, la Muzeul Bucovinei din Suceava. Evenimentul este organizat de Birourile Europa Creativă România și Ucraina și are ca parteneri locali Muzeul Bucovinei și Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră Suceava.

Evenimentul își propune să încurajeze parteneriatele dintre operatorii culturali din România și Ucraina care doresc să acceseze anul acesta finanțările programului Europa Creativă și să stimuleze cooperarea culturală între țările participante prin prezentarea unor exemple de bune practici în materie de parteneriate transfrontaliere sau transnaționale de succes. Europa Creativă 2014 – 2020 este programul de finanţare al UE dedicat operatorilor din sectoarele culturale şi creative.

Participanții vor putea afla informații despre finanțarea proiectelor de cooperare Europa Creativă, dar și exemple de bune practici din proiectele implementate în cadrul Programului Operațional Comun România – Ucraina – Republica Moldova 2007- 2013. De asemenea, aceștia vor primi recomandări în vederea creării și consolidării unor parteneriate transfrontaliere sau transnaționale de succes și își vor putea prezenta propriile idei de proiecte de cooperare. 

Descarcă agenda sesiunii de informare

Cei interesaţi să participe sunt rugaţi să completeze formularul de înscriere online

La eveniment sunt așteptați să participe profesioniști din organizațiile culturale și creative din România și Ucraina.

Persoana de contact pentru detalii:
Bianca Floarea, tel.: +4021 316 60 61, e-mail: cultura@europa-creativa.eu

 

Vizualizări: 153