Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Sediul Consiliului Județean Olt se reabilitează prin Regio

Luni, 02 iulie 2018, a fost semnat un nou contract de finanțare in codul Priorității de Investiții 3.1 – Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, și în sectorul locuințelor, Operațiunea B – Clădiri Publice.

Proiectul „Reabilitare termică pentru îmbunătățirea eficienței energetice pentru sediul Consiliului Județean Olt” are o valoare totală de 2.323.814,72 lei, din care finanțarea nerambursabilă este de 2.174.463,12  lei (481.374,10 euro).

Lucrările propuse prin proiect constau în:

Reabilitarea termică a clădirii prin lucrări de înlocuire a tâmplăriei existenta si izolarea termica a pereților exteriori si a planșeului peste nivel (terasa).

Reabilitarea termica a clădirii prin lucrări de intervenție la instalațiile de distribuire a agentului termic, la instalațiile electrice, precum și lucrări de introducere a utilizării energiei regenerabile.

În cadrul Axei Prioritare 3, Operațiunea B – Clădiri publice, au fost semnate 25 contracte de finanțare, în valoare de 19.178.774,39 euro.

Sursa: ADR Sud - Vest Oltenia

Vizualizări: 107