Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

CNI a modernizat un nou cămin cultural in județul Vâlcea

Pe 12 iulie, a fost recepţionat căminul cultural din satul Creţeni (jud. Vâlcea), reabilitat şi modernizat de Compania Națională de Investiții (CNI), instituţie aflată sub autoritatea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP), în cadrul Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social (PNCIPS).
Lucrările de reabilitare și de modernizare au presupus, în principal, realizarea unor lucrări de consolidare structurale din beton la fundaţii, la pereţi, la planşee şi la şarpantă.
De asemenea, s-au recompartimentat spațiile interioare, s-au înlocuit acoperişul şi tâmplăria, au fost refăcute faţadele, s-au amenajat trotuarele perimetrale clădirii şi s-a realizat o platformă pentru depozitarea diferenţiată a reziduurilor.
Lucrările CNI au presupus și asigurarea utilităților (intervenții la nivelul instalațiilor electrice, sanitare, termice şi de protecţie la incendiu), precum şi a dotărilor necesare, astfel încât, în prezent, clădirea beneficiază de echipamente multimedia și de mobilier specific, având o capacitate de 160 de scaune pentru sala de festivități.
Valoarea totală a contractului a fost de 469.694,64 lei cu TVA, finanţarea fiind asigurată de către MDRAP prin CNI S.A., în limita fondurilor alocate anual cu această destinație, respectiv pentru Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social.

Sursa: MDRAP

Vizualizări: 193