Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

La Facultatea de Administrație Publică din cadrul SNSPA înscrierile pentru programele de licență și masterat sunt deschise!

Facultatea de Administrație Publică din cadrul SNSPA urmărește formarea inteligentă și dezvoltarea sustenabilă a competențelor necesare gestionării actului de guvernare. Programele Facultății se adresează tuturor celor care își doresc să lucreze sau lucrează în instituțiile, autoritățile și agențiile publice naționale, locale sau europene și persoanelor interesate de sectorul privat și interacțiunile acestuia cu mediul public. Facultatea de Administrație Publică din cadrul SNSPA este un partener de durată al Structural Consulting Group – www.fonduri-structurale.ro, un procent important dintre consultanții noștri fiind formați în cadrul acestor programe.

Înscrierile pentru licență și masterat continuă la Facultatea de Administrație Publică #SNSPA! Cei interesați sunt așteptați până joi, 19 iulie, în intervalul orar 09.00 – 16.00, pentru înscrierile la programul de licență și până sâmbătă, 21 iulie, pentru înscrierile la programele de masterat.

Mai multe detalii despre programele Facultății de Administrație Publică aici.

Email de contact privind eventuale întrebări despre admitere: decanat@administratiepublica.eu

Raluca Prelucă,

www.fonduri-structurale.ro

Absolventă a Facultății de Administrație Publică din cadrul SNSPA

Vizualizări: 374