Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

POR: Parteneriatele constituite între autoritățile publice pot depune proiecte pentru iluminatul public

Vineri, 20 iulie 2018, a fost modificat ghidul solicitantului în vederea sprijinirii eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, și în sectorul locuințelor, Operațiunea C – Iluminatul public (POR/2018/3/3.1/C/1/7Regiuni, POR/2018/3/3.1/C/1/BI si POR/2018/3/3.1/C/1/ITI).

Descarcă Ghidul Solicitantului forma actualizată prin Corrigendum 2.

Principala modificare adusă ghidului vizează posibilitatea de a depune proiecte parteneriatele constituite între unităţile administrativ-teritoriale din mediul urban și parteneriatele constituite între unităţile administrativ-teritoriale din mediul urban şi autorităţi şi instituţii ale administraţiei publice centrale, precum şi orice alte autorităţi/instituţii publice care pot contribui la buna implementare a proiectului. Includerea acestui tip de solicitant eligibil în POR 2014-2020 este în curs de aprobare de către Comisia Europeană, semnarea contractelor fiind condiționată de această aprobare.

Pentru proiectele depuse în parteneriat ratele de co-finanțare se aplică fiecărui membru al parteneriatului pentru cheltuielile eligibile aferente acestuia.

Mai multe detalii se regăsesc în sinteza modificărilor care poate fi descărcată de aici.

Reamintim că termenul limită de depunere a proiectelor este 18.08.2018, ora 10:00.

Mirela Sacalus

www.fonduri-structurale.ro

Sursa Ghid: AMPOR

Vizualizări: 219