Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Vrei să afli mai multe despre start-up-uri și finanțarea lor? Te așteptăm la Cluj-Napoca în perioada 18-23 septembrie!

Vrem să încurajăm antreprenoriatul în regiunea Nord-Vest, motiv pentru care organizăm un curs suplimentar de „Competențe antreprenoriale” în cadrul proiectului Noi antrepreNORI (Un PLUS pentru START-UP-urile Regiunii Nord-Vest). Acesta este ultimul curs gratuit organizat în cadrul proiectului, locurile fiind limitate. 

Unde? În Cluj-Napoca, jud. Cluj, la Hotel Melody Central. 

Când? În perioada 18-23 septembrie 2018 (18 – 22 septembrie – sesiuni de formare, 8 ore/zi, 23 septembrie – examen de certificare).

Ce trebuie să faci? Să completezi formularul de înscriere disponibil aici cu datele tale și cu o scurtă descriere a ideii tale de afacere. De restul ne ocupăm noi!

Cursul se adresează tuturor persoanelor care au domiciliu sau reședința în Regiunea Nord-Vest (județele Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) și care vor să își dezvolte cunoștințele despre business și antreprenoriat, comunicare și să afle cum să își elaboreze un plan de afacere. În plus, participarea la curs îți oferă șansa de a intra în comunitatea de Noi AntrepreNORI și de a obține finanțare de 30.000 € sau 40.000 € pentru start-up-ul tău.

Contact:

Silvia Nistor, tel: 0720 040 167

E-mail: antreprenoriat@fonduri-structurale.ro

Web: www.civitas.ro/proiecte/noi-antreprenori

***

Un PLUS pentru START-UP-urile Regiunii Nord-Vest (POCU/82/3.7/104273) este un proiect finanțat din fonduri europene, mai exact din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) în cadrul liniei de finanțare „România Start Up Plus”.

 

Vizualizări: 413