Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

AFIR: Notă de clarificare pentru proiectele depuse pe sM 4.1. - „Investiții în exploatații agricole”

AFIR a publicat în data de 18.09.2018 o notă de clarificare privind punctarea criteriului P2, subpunctele a), în cadrul proiectelor depuse pe sM4.1. - „Investiții în exploatații agricole”.

Nota de clarificare prevede că, în procesul de evaluare a proiectelor depuse pe sM4.1, cererile de finanțare vor fi notate la criteriul P2, subpunctele 2.1a), 2.2a) și 2.3a), respectiv solicitantul va fi producător de semințe și/sau material săditor după implementarea proiectului, în baza documentului 13.1a) Autorizaţia de producere a seminţelor şi materialului săditor / Autorizaţia de producere și prelucrare a seminţelor şi materialului săditor / Autorizaţia de producere, prelucrare şi comercializarea seminţelor şi materialului săditor.

Documentul va trebui atașat cererii de finanțare, atât în cazul investițiilor noi, cât și în cazul modernizărilor. Dacă acest document nu este atașat proiectului, experții AFIR vor solicita depunerea acestuia în termenul procedural, respectiv în termen de 5 zile lucrătoare de la confirmarea de primire a Adresei de solicitare informații suplimentare, dar nu mai mult de 7 zile lucrătoare de la comunicare.

Sursă: AFIR

Vizualizări: 306