Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

fonduri-structurale.ro lanseaza: Programul de perfecţionare “Manager de Proiect”

În perioada 14 – 29 aprilie 2008 Euro Best Team-Structural Consulting Group, organizează programul de perfecţionare “ Manager de Proiect”, curs autorizat de Ministerul Muncii, Familiei, Egalităţii de Şanse şi Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului şi acreditat de CNFPA.

Cursul este structurat în două sesiuni teoretice şi două practice. La finalizarea cursului, participanţii vor primi un certificat de participare (cu condiţia prezenţei la cel puţin 80% din sesiunile cursului). Pentru obţinerea certificatului de absolvire eliberat de Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse şi Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului, participanţii vor susţine un examen de absolvire.

Cursul are în vedere dobândirea cunostintelor necesare pentru a aplica şi implementa proiecte finantate de donatori si finantatori in Romania.

Lectorii cursurilor sunt Dragos Jaliu, Dan Barna şi Ioana Derscanu, manageri a numeroase proiecte internaţionale, certificaţi de universităţi de prestigiu la nivel mondial, traineri în domeniul fondurilor şi procedurilor europene şi al reformei în administraţie, colaboratori pentru un număr mare de instituţii de învăţământ şi cercetare, consultanţi cu experientă în programele de preaderare derulate împreună cu principalele instituţii europene (Parlamentul European, Comisia Europeană şi Delegaţia Comisiei Europene) la Bruxelles şi Bucureşti.



Pentru mai multe detalii click aici
Elena Badea, coordonator de program
Tel: 0722696843
E-mail: office@eurobestteam.ro

Vizualizări: 109