Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Doar 50 de români din Regiunea Centru dețin certificarea internațională Project Management Professional (PMP). Vino la cursul nostru gratuit să înveți cum poți să te alături lor!

Doar 50 de români din Regiunea Centru dețin certificarea internațională Project Management Professional (PMP). Vino la cursul nostru gratuit să înveți cum poți să te alături lor!

În perioada 14 – 19 noiembrie 2018, Structural Consulting Group – www.fonduri-structurale.ro organizează în Regiunea Centru un curs GRATUIT de management de proiect – abordarea Project Management Institute. Participanții vor urma o programă care urmează tematicile PMBOK, astfel încât să își construiască bazele pentru obținerea celei mai prestigioase certificări internaționale în management de proiect: Certificarea Project Management Professional (PMP®) acordată de Project Management Institute.

Potrivit Project Mangement Institute, persoanele certificate PMP pot să lucreze în orice industrie, cu orice metodologie și în orice țară. Angajatorii persoanelor certificate PMP sunt printre cei care beneficiază cel mai mult: atunci când mai mult de o treime din managerii de proiecte din cadrul unei companii sunt certificați PMP, organizațiile termină mai multe proiecte la timp, în limitele bugetului și cu atingerea obiectivelor stabilite în avans. (Pulse of the Profession® study, PMI, 2015). În România există 1450 de persoane certificate PMP, din care doar 50 în Regiunea Centru.

Certificare

Cursul se finalizează cu un examen de certificare recunoscut de Autoritatea Națională pentru Calificări, Ministerul Educației Naționale și Ministerul Muncii și Justiției Sociale. Nu va fi certificare PMP, dar programa cursurilor urmează tematicile Project Management Institute, în conformitate cu PMBOK, versiunea a 6a. Pentru obținerea certificării PMP, participanții la curs vor afla care sunt pașii pentru înscrierea în cadrul acestui examen. Toți cursanții vor primi adeverințe din partea noastră care certifică cele 35 de ore obligatorii de formare în management de proiect necesare pentru înscrierea la examenul PMP.

În general, aceste cursuri necesită o investiție consistentă din partea participanților, dar noi am reușit să obținem finanțare nerambursabilă astfel încât putem să oferim cursul gratuit persoanelor eligibile.

Formatori

Formatorul principal al cursurilor este Dragoș JALIU, managing partner Structural Consulting Group – www.fonduri-structurale.ro, deținător al certificării PMP din anul 2005. Dragoș va fi sprijinit de Mirela SĂCĂLUȘ, senior consultant Structural Consulting Group – www.fonduri-structurale.ro.  

Cine poate participa?

Cursul se adresează managerilor și antreprenorilor din industriile creative, IT și automotive. Detalii amănunțite aici.

Locurile la curs sunt limitate, înscrierile se fac pe principiul primul venit - primul servit! Poți să ne contactezi la 0725072533 sau pe mail la laborator@fonduri-structurale.ro – Raluca Prelucă. Pe facebook găsești poze de la cursurile anterioare organizate în cadrul proiectului.

Hai! Hai!

***

Proiectul Laboratorul de competențe 502 este un proiect finanțat din fonduri europene, mai exact din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) în cadrul liniei de finanțare „România Profesională – Resurse Umane Competitive”.

Vizualizări: 1157