Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri
Business Simulation – din curricula programelor MBA  de prestigiu într-un workshop gratuit la Cluj-Napoca!

Business Simulation – din curricula programelor MBA de prestigiu într-un workshop gratuit la Cluj-Napoca!

Simularea de business este una dintre cele mai eficiente metode de training care dezvoltă gândirea strategică a managerilor -  așa cum piloții, medicii, arhitecții învață prin metode experienţiale, la fel pot învăța antreprenorii și managerii să își conducă afacerile. Simularea de business este o experiență interactivă de învățare în care participanții iau decizii privind conducerea afacerii într-un mediu online, plecând de la o serie de scenarii reale.

În cadrul workshopului dedicat simulării de business care va avea loc săptămâna viitoare în cadrul Laboratorului de Competențe de la Cluj – Napoca (22 – 26 noiembrie), Louis Havriliuc va facilita interacțiunea între participanți și învățarea din experiență.

Workshopul este gratuit și se adresează antreprenorilor și managerilor din industriile IT, creative și automotive. Alături de business simulation, veți putea participa la seminarii de management de produs, managementul inovării și inovare socială. Înscrierile sunt deschise!

Pentru detalii, click aici.

***

Proiectul Laboratorul de competențe 502 este un proiect finanțat din fonduri europene, mai exact din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman (POCU) în cadrul liniei de finanțare „România Profesională – Resurse Umane Competitive”.

Vizualizări: 326