Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Se caută Ambasadori ai Inovării Rurale în Uniunea Europeană!

Fermierii, silvicultorii și inițiativele în domeniul agro-alimentar care au o poveste ce merită spusă și altora sunt așteptate să se înscrie în cadrul concursului EURIC – Ambasador al Inovării Rurale în Uniunea Europeană!

Prin proiectul LIAISON finanțat din programul de cercetare Orizont 2020 al Uniunii Europene, se lansează un concurs cu scopul de a găsi și recompensa cele mai bune exemple de parteneriat în domeniul agriculturii, silviculturii și cel agro-alimentar. Sunt căutate inițiative recente, inovative, inspiraționale și deosebite, în sectoare precum agricultura, silvicultura și lanțurile de aprovizionare, în special proiectele în colaborare, care includ și parteneri cu cunoștințe științifice și practice.

Un juriu de experți și persoane cu reputație în domeniile de referință va selecta 15 Ambasadori ai Inovării Rurale pentru recunoaștere internațională, oportunități de parteneriat, materiale de promovare personalizate ce vor putea fi folosite în activități ulterioare. Cei selectați vor participa la o festivitate de premiere prestigioasă la nivel european, ce va avea loc în toamna anului 2019.

Concursul EURIC urmează a fost lansat pe 24 ianuarie 2019 și este deschis pentru înscrieri până vineri, 15 martie 2019.

Pentru a vă înscrie la concursul LIAISON-EURIC Inovare Rurală Europeană, formularul poate fi găsit aici.

Ana-Maria Radu,

www.fonduri-structurale.ro

Vizualizări: 1400