Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Campania de promovare a Programului National de Dezvoltare Rurala

Campania de promovare a Programului Naţional de Dezvoltare Rurală, program finanţat de Uniunea Europeană, continuă cu o nouă conferinţă de informare ce se va desfăşura în oraşul Brăila, la Prefectură – Sala Mare, în data de 28 martie a.c. începând cu ora 10.30.

La acţiunea organizată de către Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale vor participa potenţiali beneficiari ai celor 10 miliarde euro fonduri nerambursabile destinate dezvoltării satului românesc, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi ai firmelor de consultanţă şi proiectare.

Conferinţa se va bucura de participarea domnului Călin Popescu Tăriceanu, Prim-ministru al Guvernului României şi a domnului Dacian Cioloş, Ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Alături de reprezentanţii Ministerului Agriculturii şi ai Agenţiei de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit se vor afla, în calitate de lectori, reprezentanţii instituţiilor financiare care şi-au manifestat interesul de a sprijini potenţialii beneficiari în accesarea fondurilor publice nerambursabile.
Sursa: MADR

Vizualizări: 81