Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

Bucureștiul Pregătit: Organizațiile interesate să dezvolte proiecte care pregătesc capitala pentru cutremure sau alte dezastre mai au o lună pentru transmiterea cererilor de finanțare!

Fundația Comunitară București, împreună cu IKEA România, ING Bank și Lidl România, a lansat Bucureștiul Pregătit, fondul pentru cutremur și alte dezastre majore, prima rundă de finanțare fiind în valoare de 475.000 lei. 
 
Cele trei arii de interes ale primei runde de finanțare sunt cursurile de prim-ajutor și pregătire pentru dezastre, informarea și simularea pentru cutremur și pregătirea câinilor de căutare-salvare. Tema transversală a tuturor ariilor de interes este educația pe tema conștientizării riscului de cutremur
 
Finanțările vor fi acordate pe o perioadă de maxim 12 luni și pot aplica organizații non-guvernamentale, neafiliate politic, sau echipe compuse din minimum trei persoane constituite ca grupuri de inițiativă, fără personalitate juridică, care vor desfășura activitățile propuse în București sau în județul Ilfov.
 
Propunerile de proiect vor putea fi trimise până pe 13 mai 2019, așadar timpul aferent depunerii  Aplicațiile vor fi evaluate de către un juriu independent, din care fac parte Georgiana Ilie, redactor-șef Școala9 și senior editor DoR, autoarea articolului Cutremur în orașul vulnerabil, Alexandra Călin, Operations Analyst World Bank, Ela Bălan, Coordonator programe fundații comunitare, ARC, Mircea Ilie, Sustainability Leader, IKEA România, Mihaela Bîtu, Director General Adjunct, ING Bank, Cristina Hanganu, Director Comunicare & CSR, Lidl România.
 
Proiectele câștigătoare vor fi anunțate la finalul lunii iunie 2019. 
 
Informațiile privind acest apel de proiecte sunt disponibile în secțiunea noastră de „Alte finanțări”! Începând de astăzi, veți găsi în pagina oportunității de finanțare chatbotul fonduri-structurale.ro prin care ne propunem să vă răspundem rapid la nelămuririle voastre privind acest program de finanțare.
Vizualizări: 289