Ești membru? Cont nou / Autentificare
Ştiri

AM POPAM: Măsura I.23-Porturi de pescuit, locuri de debarcare, centre de licitație și adăposturi din cadrul apelului nr. 6 a fost prelungită

Marți, 16 aprilie 2019, Autoritatea de Management pentru Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime a publicat o informare privind solicitarea unei prelungiri aferentă sesiunii de depunere pentru măsura I.23 – Porturi de pescuit, locuri de debarcare, centre de licitație și adăposturi în cadrul apelului nr. 6 de cereri de finanțare aflat în derulare (cod apel POPAM/567/1/4), fiind ulterior aprobată.

Astfel, măsura I.23 este prelungită până la data de 10 mai 2019, ora 16:00!

Beneficiarii eligibili ai măsurii I.23 sunt microîntreprinderile, întreprinderile mari, autoritățile publice locale, ONG-urile, IMM-urile, autoritățile publice centrale, instituțiile publice, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale/familiale.

Activități eligibile ale acesteia vizează:

  • Modernizarea infrastructurii specifice activității de pescuit comercial – infrastructura porturilor de pescuit și a halelor de licitații sau a locurilor de debarcare;
  • Înființarea sau modernizarea adăposturilor pescărești în vederea îmbunătățirii siguranței pescarilor;
  • Instalațiile de colectare a deșeurilor generate de activitățiile de realizare a proiectelor de investiții în porturi sau puncte de debarcare, inclusiv a deșeurilor marine în scopul aducerii unei contribuţii la protecţia mediului.

Sursa: AM POPAM

Vizualizări: 216